Motorok » Keeway » Ksm-200 2003 (200)

Ksm-200 2003 (200)

Megbízható, jókülsejű társam

Nagyon szeretem. Lassan 4 éve használom, diplomám után ajándékoztam meg magam vele. 400 000 ft.-ba került újonnan szalonból, ezért az árért, nem tudom vehettem-e volna hasonló kariberű motort. A Keeway nagyon elterjedt azóta (főleg a robogók) ahogy magyarországon, úgy európában is a keleti-nyugati részeken. Mindenhol találkoztam vele, amikor külföldön jártam. A mai motor piacon kb. 25 féle keleti-(kórea-kína) márka található, talán ki lehet mondani, a keeway a legismertebb, ami már kb 8 éve kellett, hogy bizonyítson. Talán emiatt is fut annyi az utakon belőlük. Rengeteget használom, a következő a teendőm vele: indítózok, és megyek. Megbízható, jó külsejű, olcsó, jó fogyasztású motor.

- Mint az egyhengeres motorokra jellemzően egy -két műanyag alkatrészen látható apró repedés, riasztó

Szentendre Keeway márkakereskedés

Fenntartási költség (10) Évjárat 2004
Megbízhatóság (9) Vezetett km 20000
Előző motorja? Következő motorja?
Verdikt (8.8/10)

Keeway