Motorok » Keeway

Goccia

Kínai Liberty

Egyszer már írtam egy ítéletet, amelyben leírtam miben más a véleményem mint a totalbike tesztje, de az eltűnt.
Sebaj, azóta eltelt 3 hónap és 1000km.
A fogyasztást azért nem állítottam be, mert 3 liter alatti érték nincs.
Nekem 2,63 és 2,80 liter között mozog. Persze ez nem csutkagázon értendő.
A végsebesség 70-72 km/h. Gyorsulás 65-ig van aztán már csak mutató vánszorgás.
A fogyasztáshoz általában 55-60 km/h-al járok mert sok a buszsáv pesten, de ahol kell 70-el megyek.
A gyorsulásban van egy gyengébb rész, ezért is adtam 5 pontot az teljesítményre. 25 és 45 között mintha gyengébb lenne, aztán erőre kap 65-ig. A nagy kerék áldás a fővárosi utakon!
Kb.1000km-nél elromlott a féklámpa kapcsoló. Jeleztem, bevittem, cserélték, no problem.
Az árát egyenlőre maximálisan megérte!
Ha télen leteszem írok még, addigra biztos meglesz a 3000-es szervíz is.

- Féklámpa kapcsoló

Scooter Service

Fenntartási költség (10) Évjárat 2012
Szerviztapasztalat (10) Átlagfogyasztás l
Előző motorja? RD, YBR Következő motorja?
Verdikt (9.1/10)

Keeway