Két egyforma mégse testvér
2006-os évjárat. Külsőre tetszett meg nagyon,vettünk is kettőt,egy éven belül,50-ccm-ek de a két motor összehasonlíthatatlan.Az idősebbik évjárat (a nejemé) menet közben ráz majd szét akar esni,zörögnek az elemek idomok,hátsó fék fékezésnél iszonyatosan nyikorog ez egy kicsit égő!Kisebb hibákkal töbször volt szervizben(égő,akksi csere,dugulás) Az enyém teljessen az ellentétje finoman megy nem csörög zörög nem ráz,kevésbé nyikorog a hátsó fék,nem kell szevizbe hordanom!ÉRDEKES!A két mocival egymás mellett megyünk csutkán(a folytás mind a kettőböl kiszedve) az én órám 80-km/h fölött mutat,a nejem 65-km/h sebességel megelőz! Szomorkodva de rá kellet jönnöm ,hogy az én órám csal mejdnem 20-at,pedig eleinte büszke voltam az én mocim a gyorsabb.Nagyon sokat használjuk,leghosszabb utunk folyamatosan Esztergom-Bojnice(szlovákia)ez az út oda vissza 386-km kisebb pihenésekkel természetesen csutkán.Hosszú úton az űlés nagyon kemény.Mi nem bántuk meg,hogy ezeket vettük és soha nem hagytak minket szarban.
- Akksi 3800-Ft,Első égők(töbször is és ezt párban kell cserélni)900-Ft/pár
P+K Dorog