Motorok » Keeway » Focus 2006 (49)

Focus 2006 (49)

Battery killer

A motrot 2004-ben vásároltam.Már az egész rosszul indult,mert az 1000km-es szervízre bevittem,amibe a folytás kivétel is beletartozott volna,mint laikus tudtam ,hogy a kipufogó csonkot kell cserélni mert abban van a folytás,de a szerelő erősködött,hogy csak a tömítést kell kicserélni(mint utólag kiderült nekem volt igazam:))A motor rendkívül lomha(fénykorában 60!!!)Az első akkumulátor 1 évet bírt de gondoltam,hogy a sok állástól ment tönkre,megvettem a 2.-at ,ami szintén 1 évet bírt,majd jöhetett a 3. akkumulátor(az egyik legjobb márkájú),de amikor ezt is elkezdte zabálni akkor úgy döntöttem ,hogy nem etetem többet:) A többi hibát felsoroltam,durván ennyi,aki ilyet vesz sok sikert!!!!!!!!!!!!!!!!!

- féklámpa kapcsoló,riasztó:),év/akkumulátor,év/2izzó,folyamatos kontakthibák,lelazuló elemek(első féktárcsa időnként lelazult,idomokról lelazultak a csavarok),benzin ill. olajcső 2 év alatt szétmállot,egyszer le is esett az olajcső a blokkról,első teleszkóp

Szakszervíz

Fenntartási költség (4) Évjárat 2004
Előző motorja? Következő motorja?
Verdikt (2.3/10)

Keeway