Motorok » Keeway » Arn 2006 (49)

Arn 2006 (49)

Adoromboló menetre kész

Bár nagyon sok hibát írtam,és apró volt több is de nem lehetett ezt a motort ennyiért nem szeretni!Soha de soha nem ragadt ott sehol,mindig hazavitt,vagy a szervízbe és ott sem töltött 5 óránál soha többet.Bárhova indultunk mindig megékeztünk aránylag pihenten is.Bár egyszer kimentünk vele szlovákiába a barátommal fagyizni,(Ő is vett egyet,neki még meg is van)aztán fordultunk egy nagyobbat,620 km a vége,az húzós volt.85-90-nel bárhova elpöfögött,és 3 liter fölé akkor sem ment volna a fogyasztás ha kiszúrod a tankot.Akkor még 379e forint volt de adtak hozzá 1 dobozt távirányítós riasztó indító balhét,belealkudtunk 1 hásó gumit és 1 másik csomagtartót.A doboz miatt vágni kellett az első csomit azért kellett másik.Összességében hú de szuper vtel volt nem beszélve arról hogy 2 évesen 329e ért számolták be a Burgmanba.Bár vigyáztam rá ahogy mindenre.

- Amivel kezdeném az izzó,de a simsoné jó bele egyszerű cserélni.Aztán első teló,olyanragadós volt,csere.Hátsó teló,csere.Karburátor,csere,de hogy?A Szentendrei keeway-ba hordtam,(kőzúzó utca)bármiért szóltam azonnal cserélték.A karburátort blokkal együtt és még 1 év gari!!!!Az első telót lámpástól kerekestől!!!Hihetetlen formák odamész a kínaihoz mosolyog hajlong,és azonnal javít.10ből húszas.Bár a magyar leszerződött kereskedők lennének ilyenek.

Sztendre kőzúzó utca párszám.

Fenntartási költség (10) Évjárat 2003
Előző motorja? Következő motorja?
Verdikt (8.3/10)

Keeway