A fekete mágia
Már több mint egy éve birtoklom a mattfekete tipust. Eddig közel 7000 Km-t tettem bele. A fogyasztása 3 lityi fölé nem megy városban sem. Van hozzá sisaktartó doboz, bár sisak nem fér bele illetve én sosem használtam. A külseje nagyon mutatós, megérte megvenni a hondától a burkolatot a keewaynek, szerintem nagyon kis dizájnos a külseje. Motorikusan semmi extrát nem tudok elmondani róla. Nekem úgy tűnik,hogy olyan mint egy jó, öreg dízel autó. Van nyomatéka,de nem egy gyorsulási állat, de viszont olcsón meglehet úszni vele az utazásokat, mivel egy -egy Balatoni út nem volt több mint 2,5 lityi benzin. Az olajat 1000-1800 Km-enként szoktam cserélni, és csak minőségit. Úgy vagyok vele,hogy ennyi pénzért új motort nem kaptam volna, és ami nekem fontos volt ,hogy 4 ütemü. Hangja szép, max. sebesség 95km/h. Tartósan szereti a 90-et. Ami nem tetszik,hogy a gumik amikkel adják, az vizes uton, kanyarban elég veszélyes,de viszont nem kopik. :) A lényeg,hogy olcsó,de meg kell becsülni ha azt szeretnéd,hogy hosszútávon megmaradjon! Azért ajánlom,városi robogásra is tökéletes. Sok futár alatt láttam már.
- Eddig semmi.
Fonyód - korrekt nem drága