Motorok » Keeway » Arn 2006 (49)

Arn 2006 (49)

A brummogó haverom

A nyár elején vásároltam a gépet, tesztmotor volt, egy Aprilia Scarabeo 50-es után. A motorja valami brutálisan erős. Az ülés kényelmes, jó az üléspozíció is. Nekem a fékek is bejönnek. A sisaktartó kicsi, nem fér el benne egy állvédős Jet-sisak. A fogyasztása jó, nekem még nem ment 2,5 fölé, igaz nem is hajtom. 60-70 között járok vele. A lámpái nagyon jók, tetszik a fénykürt lehetőség is. A rúgózás kényelmes, viszont a gumik elég durva mintázatúak és 60-fölött zúgnak. Én meg vagyok vele elégedve, bár nagyon sokat nem használtam, de nagyon eltalált a formája és a motorja is. Ezt lehet szeretni. Közel az 1000. km.-hez hál istennek semmi baj a paripával. A motorolajat lecseréltem Motul 10w40-esre, továbbra sem hajtom, egyszer lett megugrasztva, igaz lejtett az út ,de a 100 km/h-t elérte simán.A hajtóműolajra oda kell figyelni, mert gyárilag nincs benne elég, ráadásul valami fos volt beletöltve. A fogyasztása lejjebb ment, de ez a bejáratottságnak tudható be. A durva mintás gumik nagyon jól fognak az aszfalton, a minap barátom 2006.-modellévi ARN-jét kipróbálva, feltűnt a gumik kemény anyaga miatti instabilitás, meg az övén a kipufogó nyílás is kisebb és nem is olyan harapós a motorja. Remélem továbbra is jó társ lesz Arnoldom, nem fog cserbenhagyni.

- A karburátor vákuumcsövei szétrühesedtek.

Magam javítom, szakmám

Fenntartási költség (9) Évjárat 2003
Előző motorja? Következő motorja?
Verdikt (8.6/10)

Keeway