Motorok » Kawasaki » Versys 1000 - 2015 (1043 cm3)

Versys 1000 - 2015 (1043 cm3)

Ursula. Nagy, fehér, jóindulatú.

Csupasz után maga a Menyország. Van szélvédelem, nem fázom!!Full-ban megy mint az ördög, közben alig fogyaszt. Nagyon ott van a szeren, és ez már jól is néz ki.
CB 1000 R volt előtte, imádtam, szívesen visszavenném! De ez mellé, nem helyette. Csak túrázásra használom, hosszútávú túrázásra. Most jön egy 9000-es guriga, lesz mit bizonyítania. Eddig 1500 km a mérleg, az ülés kapott zselét, a markolat szivacsot, a plexi egy magasítást, fokozatjelzőt, szerintem kész. Jól fordul, jól fékez, jól megy, és kibajól fogyaszt. 6 fölé még nem megy, pedig kapja az ívet rendesen. A műszerezettség a fokozatjelző kivételével teljes. Van középsztender!!! A doboztartókat beleintegrálták a vázba, nincs külön keret!! Ezt még az S 1000 XR se tudta megoldani! Van kipörgésgátló, van menetprogram választó és minden megy a kormányról is.
Ha valami rosszat kell mondanom az a súlya. Negyed tonna üresen. Meg a kipufogó rém ronda. Volt. Kapott egy negyedakkora méretű és súlyú dörmögőt, most jóóó!!
Lesz update...

- Semmi!

Fenntartási költség (8) Évjárat 2015
Előző motorja? CB 1000 R Következő motorja?
Verdikt (6.4/10)

Kawasaki