Sportos Romboló GéPeZet!
Szeretem,mert jól motorozható,gyors,nyomatékos már alulról(nem úgy mint a mai vinnyogók) is és lakik benne 130 egészséges ló,amivel a mai 600asokat még meg lehet ijeszteni egyenesben.Ez egy nagy vas kb 250kiló, ami nem 60kilós emberkéknek való.188 magas vagyok,és 95 kiló,szélvédelem jó,és kényelmes is.Fék gyenge,futómű inkább kényelmes mint sportos,de a szar utakra ez kell.Típushibája nagyon kevés,az sem a motorban van.Szerintem a gyári külseje miatt nem sok ember vesz ilyet,mert egy kicsit elavult,és csúnyácska a maiakhoz képest.DE aki veszi a fáradságot és egyet rendberak becsülettel,annak hű társa lesz még 20 évig(amit a mostani müanyag-titán csodákról nem tudok elképzelni).A külsőt is le lehet cserélni,a futóművet,féket is lehet korszerűsíteni kevés pénzből.Ha olcsón akarsz egy megbízható társat,akkor vegyél egyet és élvezd. kép az később lesz,átalakítás alatt áll.És még annyi,h az E-bay ről szarrá lehet tuningolni fillérekből Muzzy cuccokkal!!!
- kuplung szett,önindító szabadonfutója,javítása 3db 8as acélcsavar ami 200 forint,persze ehhez szét kellett húzni a blokkot,és jött a meglepetés,az ég világon semmi kopást nem találtunk sehol.Szóval szerencsém volt a vassal,mert kapott az elmúlt 20 évben rendesen olajat,meg vizet.Nálam kapott kuplungot 20e,komplett tömitéskészletet 45e,meg egy olajszivattyú felújítást 5e. hamár úgy is szét van szedve alapon.A blokkon kívül a szokásos ami egy öreg gépnél lenni szokott,fék,kuplung munkahenger felújitás,futómű amibe kell 15db csapágy,kormánycsapágy,kerékcsapágy.lánc,lánckerék.Igazából hosszú távra vettem,és mivel a blokk ujszerű benne ezért a többire sem sajnáltam az időt,meg a pénzt.Alkatrészárak olcsók,és van hozzá minden.Én az első,és hátsó kerékcsapágyak között mindent felújítottam amit kellett.Fontos:Megérdemli a drága szintetikus olajat 8ezrenként meghálálja.
Én vagyok a szerelő,másra nem bíznám.Ismerem minden csavarját.
Egy-két jóbarát,akik technikai háttérben segítettek.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 1986 |
Előző motorja? | – | Következő motorja? | – |