Pénznyelő félkarú rabló!
A motor elég retró stílusú, nem egy caféracer, de az alacsony ára miatt vettem meg. Ami jó tulajdonsága, hogy nagyon jól pakolható, de ezzel kifujt, bírja a gyorsabb utazó tempót is megrakva kétszeméllyel, de ekkor már a fogyasztás is növekszik. A műanyag idomok leszedése szervizeléshez időigényes. Ha útközben besz..rik rajta valami (márpedig gyakran előfordult) akkor szerszámok nélkül iszonyat nehéz boldogulni vele. Mindig volt valami baja, csak a pénzt öltem bele, egy idő után már nem mertem elmenni egy hosszabb útra vele. Akinek ilyen motorja van annál mindig legyen szerszám....és a felhőtlen motorozást felejtsük el, mindig rettegni lehet vajon mi baja lesz útközben. Hát inkább nem ajánlanám senkinek. Amennyivel olcsóbb volt annyival többet költöttem rá!
- A benzintank lyukad egy idő után mindenhol, visszajelzők bizonytalan működése, a tank benzinszint visszajelzője még hozzávetőlegesen sem jó, elektromos hibák tömkelege.
Magam szereltem, szervizeltem, a burkolat leszedése és a motorhoz való hozzáférése miatt a szerelői költség horror lett volna.
Fenntartási költség | (2) | Évjárat | 1995 |
Előző motorja? | – | Következő motorja? | – |