Motorok » Kawasaki » Zzr 600 1993 (600)

Zzr 600 1993 (600)

Pálya kis gép

Csatlakozom az előttem szólóhoz, nagyon könnyen vezethető, kezdőknek is nagyszerű motor, annyi befordítani, mint egy kempingbringát. Ha kell, akkor mondjuk nagyon megy (ahhoz képest, hogy ´94-et írunk..). Amerikai kiadásúm van, kék-lila szín, szerintem elegáns, bár ma már furának tűnhet. A plexije szerintem verhetetlen, olvashatsz blikket 140-nél. (186 magas vagyok) Valójában imádom. A blokk(karburátoros) nagyon karakteres, jó az összes görbéje (most már). Tényleg nagyon fontos a karbiszinkron, egy évig nem nyúltam hozzá, de miután megcsináltattam, előjöttek a lovak a bokor mögül, olyan szépen megy, hogy az embernek sírni van kedve.
Ami "rossz" benne: a blokknak olyan hangja van, mintha benne maradt volna egy-két villáskulcs, de ezzel állítólag együtt kell élni. Ha kinyitod, bekéri a 8 litert(legalábbis az enyém a Martin dobbal, de legalább tol. Össze kell szokni a váltóval, nem felhasználóbarát, néha kiköpi a 2-t, pedig már abba is vettem fogaskereket-miegymást. Nem való mögéd utas, még a csajom 50 kilója is agyoncsapja a hangolásokat.
Óvatosabb duhajoknak ajánlom, sport is meg túra is, meg killer is kicsit. Amint kiérsz a városból, a legjobb barátok lesztek.

- Gyújtótrafó, kb:15K
- Váltó-fogaskerekek: 50K

Dobos Úr , Hűvösvölgy
Nagyon korrekt, jó füle és keze van, ért a régebbi modellekhez is.

Fenntartási költség (5) Évjárat 1994
Előző motorja? Következő motorja?
Verdikt (6.4/10)

Kawasaki