Metálzöld szörnyeteg...
Nos, kezdjük ott, manapság szeretik "kihagyni" a kawákat a motorok listájáról a sajtóban. Mert kicsi gyár, mert egyéni megoldásokat alkalmaz. Én éppen ezt szeretem benne, hogy nem egy tömegkacat!!! Előtte is Kawám volt, most is az van, ha tehetem a következő is az lesz. A mostani Zém szerelem volt első látásra. Utolsó darabként büszkélkedett a szalonban. Lime green, azaz Kawa zöld, amitől mindenkinek égnek állt a haja elsőre. Aztán mikor meglátták, lehajtott fejjel sajnálkoztak, hogy nékik borzalmas elképzeléseik voltak a zöld szinről, de ez itt más és bevallottan tetszik. A külsejéhez nem kell sok kommentár, vad kis szörnyeteg, nagyon jól eltalált naked motor. Mivel naked, nincs szélvédelem. Vagy van egy kevés gyári szélvédővel. Persze a naked lényege a feeling. Aki cirkálót akar, ne ilyet vegyen. A fékek jól harapnak, a müszerezettség pont jó és modern. A tank nagyon szép, nekem nagyon bejön ahogy tartani lehet a gépet rajta keresztül a lábakkal. A hátsó ülés nagyon kényelmetlen, amúgy is kemények az ülő alkalmatosságok hosszú úton. Meg kell szokni a rövid hosszt, utána nagyon élvezet a vezetése. Simán siklik, szinte vajazza az utat, nekem ez is bejött. Mikor átültem egy régebbi mocira utána, azt hittem szétesik alattam a blokk. Váltó néha elakad, a bejáratás után jobb a helyzet. Hangja vadító, a feles kályhacsövet nagyon eltalálták. Végre nem egy buggyant "eldugom a kipufogót az ülés alá" változatú gép. A hangját azonban erősebbre kellett volna hagyni. Az egész fordulatszám tartományban szépen húz, jól el van osztva a nyomaték, városban is élvezet motorozni vele. Talán el tudnám viselni, ha picit nagyobb lenne benne a rakodóhely, és kb. 5 kilóval könnyebb lenne. Ha olyan megbízható lesz mint a Zehpyrem volt, akkor a kötelezőn kívül nem nagyon kell majd hozzányúlni. Elsőre beleszerettem, s azóta még jobban szeretem. Ha valaki azt írja vagy mondja, Kawa nélkül is van élet, ne hidd el! Átver :)
- semmi :)
Csiki-Bege Autópláza.