Kezdőmotor:)
A cím csak vicc.Senkinek nem ajánlom kezdőmotornak,mégha nekem az is volt.Mindenképp érett,összeszedett elmét kíván.Én ezzel raktam le a rutint meg a városit,betöretlen bőrszerkóban.Akinek nem ment el az esze,ne tegye!Volt ott új 600as Frezer.Azzal simán alapjáraton meg lehetett csinálni a rutint fékkel fedezve.Hát ez más tészta.Kapkod,nehézkes,ideges,egy 6kilóshoz képest.Kb.1000km után már "motorozni" is tudtam rajta.Hozzá kell tennem hogy előtte 10 évvel az utolsó motorom egy széttuningolt Simson volt.Rájöttem az első 2 cső gáz és gyors hármas között hogy a kormánylengéscsillapíto nem csak a májerkedéshez kell.Ha megkönnyebbül az eleje és tul gyorsan rácsapod a gázt azért még 2-3 között érhet meglepetés.Utólag már nem volt annyira szörnyű az ereje.Gondolom a megszokás.Ez úgy a 180-tól való rugalmasságra értem.Szélvédelem nuku.Ezt fognikell.gixer jampik akikkel cseréltem ,panaszkodtak hogy ez elmebaj,leszakad a kezük,hogy birod?Akkor mondom hogy mi az amit tapasztaltam.Cseréltem 600 gixeressel,meg egy 750 es Ducival.Az biztos hogy utána egy 600 motor egy bicikli.Visszaülve az volt fura hogy ahol a gixernél kezdődik a tüzijáték ott ennek már vége.De ahogy a 6kilóssal elindultam az fura volt hogy a sportgépen szó szerint semmi nem történik úgy 6000ig.Bárkinek merem ajánlani a 600gépet mint kezdőmotor.alul harmat gyenge.A Ducati 750 es az más tészta.A 99 es gépnek a Brembo-i olyat harapnak amit az enyémen nem lehet tapasztalni.Úgy be lehet dobálni a koszos traktort a kanyarba hogy húúú...A z750 egy kicsit birkozós.Tapasztalatlan kéz alatt hamar elrepülhet ha tempósan megy a kanyarba.Előzéseknél nagyon ritkán kellett 2nél többet visszarúgni.A 600 gixer-nél mindíg min 2 fokozat vissza.A motor gyönyörű.Nekem a narancs metál változat volt.Aki vesz ilyet számoljon rá egy kisebb rendszámtartó konzolt meg egy jó sportdobot.Akkor kész a csomag!Nagyon tetszett.Ha megtehetem még veszek belőle egy tökéletes darabot a jövőbe.Anyagi okok miatt adtam el.Ritka az ilyen karakteres japán motor.Mindenkinek csak ajánlani tudom!
- Semmi:)
Magamhoz:)