Gyorslábú igásló
Én az S változatot vásároltam meg, mindenképp szerettem volna valami szélvédelmet.A gyári plexi nem túl hatásos, lecseréltem egy Puig túraplexire, de ez meg órmótlan-rezeg stb, lehet,hogy kicserélem egy MRA-ra.
Blokk: a 122 LE és 113 Nm bőven elég túrázáshoz, de a gyorsabb haladás sem esik rosszul neki.A szervíz által beletöltött Fuchs olajat eszegette, CAstrol R4S használatával a probléma megszünt.
Váz, fék: nem a legújabb technika, de a hatdugós Tokico elég jól lassít.Az első futómű mindenfelé állítható.A gyári beállítás egy 60 kg-os pilótához van beállítva, túl lágy.Eddig annyit elértem vele, hogy keményebb lett, de igazából nincs türelmem játszadozni vele, biztos komfortosabbá lehetne tenni.
Fogyasztás: Mint a nagyköbcentis motoroknál: ha húzod neki eszik, ha nem húzod, nem eszik.Igazából ha elmegyek motorozni ,nem is nagyon érdekel.
Pakolhatóság: az ülés alatti tároló hatalmas, pl. belefér egy kis hátsókerék emelő(mivel nincs középállvány), láncspray, vagy komplett esőruha.
Vásároltam rá egy Bagster tankbőrt a hozzávaló táskával, valamint gyári csomagtartót, Bagster oldaltáskákat,így elég jól fel tudom málházni.
Kényelem: egyszer egy nap alatt lenyomtunk vele kb 1100 km-t, csak tankolni álltunk meg és nem igazán fáradtunk el rajta.
Ami hiányzik( és irigylek a Banditosoktól) :vészvillogó, univerzálisabb műszerfal, középállvány.
Sajnos a Kawasaki levette a gyártási programjából, pedig egy kis korszerűsítéssel-injektor, fékrendszer-és persze kedvezőbb árfekvéssel még megmaradhatna a piacon.
- Csak a kopó alkatrészek, a gyári láncszett és a fékbetétek 33 ekm-nél cserélve.
Garancia idő alatt a K-Bikers-hez hordtam, becsületesen megcsinálták a kötelező szervizeket, szerintem reális áron.
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 2004 |
Előző motorja? | – | Következő motorja? | – |