Fickós kis gép
Szerintem remek a formavilág és a színösszeállítás (ezüst, bordó). Talán az egyetlen gyengébben sikerült rész az első lámpa. Ezt valaki vagy utálja vagy elfogadja, talán szereti is. Miután megvettem jobban tetszik a kifogásolt rész is!
Az első izzókat, ill. a fényszórót gyengének találom, első ránézésre sokkal hatékonyabbnak gondolná az ember (2db 55 W-os izzó). Talán ha kicsit felljebb állítom jobb lehet.
Ez az első ilyen kategóriájú gépem, ezért túl sok összehasonlítási alapom nincs, de egy pályamotorosnak gondolom ez a motor kevés. Mondjuk nem is versenypályára készült. Szerintem nagyon jól húz és a váltó is motorosbarát. Nem tudnék hibát mondani a blokkal kapcsolatban.
A remek külsőhöz kellemes duruzsoló hang párosul még a gyári dobbal is.
Az űlés kiképzése engedi a mozgást előre, hátra, jól be tudunk ülni ha gyorsabb tempóra vágyunk és szeretnénk egy kicsit a tank felé dőlni.
A szélvédelem nem sok (mint az összes ilyen típusú motornak), de kb 120 km/h-ig számomra abszolut jó.
A műszeregységről kicsit hiányolom az üzemanyagszintjelzőt, de legalább van egy led, mely ha jelez akkor kb 80-100 km-t tehetünk még meg tankolás nélkül.
Mivel még csak egy szezont motoroztam vele túl sok tapasztalatom nincs, de eddig nem kellett csalódnom benne és remélem nem is fogok.
- Semmi. Remélem nem is fog, bár négyezre sfordulat környékén zizegő, vibráló hang a műszerfal környékéről, de kicsit emelve a fordulatszámot megszűnik. Valami berezonál.
Kawasaki Cegléd (Illés út). Még csak az 1000-es szervizen volt a gép, nagyon rendesek voltak, engedték, hogy végignézzem a műveleteket, közben jól eldumáltunk a motorról, motorokról.
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2006 |
Előző motorja? | – | Következő motorja? | – |