Motorok » Kawasaki » Er-6n 2006 (649)

Er-6n 2006 (649)

Ferdeszemű szelíd vadállat

Szeretem nagyon. Egy Honda NSR 125 után kell is. Nekem elég még most. Időnként párommal kettesben túrázgatunk. Néhány napra való cucc felfér és a miénk a világ akkor. Ilyenkor nyugis túramotor. Aztán egyszer kimentem az Euroringre. 10000 felett nagyon jól megy, jól kanyarodik és nagyon kezes. Telecsapta az agyamat adrenalinnal! (Mit tudhat egy sportmotor a pályán?!)
A gyári plexi ugyan kicsit elrontja az extravagáns megjelenését, de a szélvédelmet elviselhetővé teszi úgy 130 km/óráig.
Írtam már, hogy szeretem? :-)

- Gyári bukógomba repedt meg pedig nem dőlt el soha, nem ütöttem meg soha. Kicserélik garanciában.

Kawasaki Szentes (Vásárhelyi út)

Fenntartási költség (9) Évjárat 2006
Előző motorja? Következő motorja?
Verdikt (7.7/10)

Kawasaki