Motorok » Kawasaki » Er-6n 2006 (649)

Er-6n 2006 (649)

Fekete párduc

Hello!

Első nagymotorom,de olyan mintha már több éve használnám pedig csak bő 1 hónapja.
Nagyon szeretem főleg a könnyű kezelhetősége végett.
Ráadásul én csak 171 cm magas átlagos testalkatú ember vagyok,de mégis jól elbírok vele és nem volt még probléma...kop kop kop :)
2008as modellt vettem meg ami már fekete vázas és mindez feketében nagyon jól mutat.
Rosszat nem tudok róla mondani mivel csak 1600 km van benne,talán annyit,hogy még bejárattam (max 4ezres fordulat 800 km-ig) addig az haláli volt...hiába alulról nyomatékos a motor,de azért 4ezres fordulatnál váltani... :) azt nem szereti!
Fura volt megszokni a váltó kattanását.
Ami még nagyon tetszik,hogy a 6. fokozat nagyon jól kimotorzható, tehát 80tól egészen a végéig nagyon jól reagál és nagyon nincs is szükség visszakapcsolásra!Persze ez csak akkor jó ha nyugisan többed magával motorozik az ember :)
Döntésem oka a kezelhetőség mellett az is volt,hogy kategóriájában messze a legjobb ár/érték arányban van és hozzá kell tenni ez a motor formailag nem hasonlítható egyetlen másikhoz sem,nagyon egyedi.
Szerintem nagyon jó vétel volt és ajánlom mindenkinek, kezdőnek profinak egyaránt.
Ja és a szervízről annyit, hogy én olyan kellemeset csalódtam,hogy csak na.Mindenki érdeklődött,h hogy tetszik a motor,ha kérdésem van nyugodtan szóljak nekik és satöbbi.Kezdő motoros vagyok lehet minden motoros szalonban így van.Ez fura nekem a "gyors csináljuk meg aztán fizess és húzzal" autós szalonokhoz képest.

- szép is lenne

PappMotors Kecskemét

Fenntartási költség (7) Évjárat 2008
Előző motorja? Következő motorja?
Verdikt (7.9/10)

Kawasaki