Motorok » Kawasaki » Er-6n 2006 (649)

Er-6n 2006 (649)

Első motorom

Egyszerűen imádtam. Első motorom, amit rögtön a jogosítvány megszerzésével megvettem. Ideális választás volt, mert egy könnyű, könnyen kezelhető motor, egyértelmű visszajelzésekkel. Szinte "megtanítja" a kezdőt motorozni, de a gyakorlottabb motorosok is értékelik a menettulajdonságait. Egyszerűen mindenféle útra jó, sokat használtam Pesten, autópályán, és versenypályán is nagy élvezet vele kanyarogni. Én magas vagyok, de különösebben nem zavart a szél, csak 170 fölött kezd el húzós lenni a dolog (plexi nem volt rajta). Mondjuk ez a motor nem arra van, hogy autópályán huzassák. Marha jó nyomatékos, igen lendületesen lehet vele motorozni. Elég jól fel tudtam rá pakolni a cuccomat oldaltáskákkal, gumipókkal, stb. A gyári gumi sokáig bírta, de a tapadása nem a legjobb. Egyszer elcsúsztam vele, és sajnos bár volt rajta bukógomba, karcos lett vagy tíz helyen, beleértve a tankot. Soha semmi baja nem volt, mígnem felfedeztem egy repedést a vázon, amiről kisült, hogy technológiai hiba, és garanciális vázcserét vont maga után. Ezen megsértődtem és becseréltem másra.

- Megrepedt a váz, garanciális vázcsere.

Big Bang

Fenntartási költség (10) Évjárat 2006
Előző motorja? Következő motorja?
Verdikt (8.6/10)

Kawasaki