Motorok » Kawasaki » Ninja 250 R 2008 (250)

Ninja 250 R 2008 (250)

Dupla szerelem

30 évesen jutottam el odáig hogy a motorok iránti szenvedélyem jogosítványba öntsem :) Ekkor jött el az ideje annak hogy egy életre elfelejtsem a 125/50 :) Hát már a vásárlás sem volt egyszerű...Mindenféle képen 600cm alatti gépet akartam és ujjat.
Na ez az utóbbi szűkítette igazán a kört. Hitelt nem akarván maradt három motor. Kezdtük a Hondánál... nem jött be... Yamaha.. hááát...
Kawasaki... Na ezt nem kellett volna...
Innentől nem hallotam semmit , mondhatták nekem hogy a Suzuki gs 500 akciósan csak 1 milla.
A kis Ninja jött, látott, győzött...
Megvettük de haza csak május 5 után vihettük a hivatalos bemutató után.
Mivel a vételt hosszú távra terveztük ezért csak óvatosan járattam.
Két nap alatt megkapta az 1600 km és ment vissza a szervizbe olaj cserére. Na eztán már megnéztük mit tud , az én 96 kilóm alatt 155kmh.
A párom alatt 175kmh.
Miután a gumik bekoptak már nem tudtam rosszat mondani a motorról.
Sport motor ? Igen városban.
A kis Ninja 120-ig él igazán, addig pörög... aztán szép lassan eléri a végsebességét.
Viszont ne ijedjünk meg egy Vác-Dabas versenytől még a 6r-el szemben sem, mert amit lakott területen kivűl kapunk tőle azt hamar ledolgozuk a városban. Könnyen fordulunk és mindenütt elférünk.
Amit hátrányaként említeni tudnék a tükör és az ülés.
A tükröt 160 cm embernek találták ki más nem lát belőle semmit.
Az ülés pedig nagyon kemény hosszú távra nem ajánlom illetve igen ha áthúzatod.
Zárszóként annyit csak hogy a párom miután pár kört ment vele neki látott letenni a jogosítványt ezért ma 2db kis ninja áll a garázsban.

- Semmi

Kawasaki Érd

Fenntartási költség (10) Évjárat 2008
Előző motorja? Következő motorja?
Verdikt (8.5/10)

Kawasaki