Motorok » Kawasaki » Gpz 750 Unitrak 1983 (749)

Gpz 750 Unitrak 1983 (749)

A maga nemében a legjobb

Jelenleg is használom.Ez a járgány ,a szegény ember motorja.beindítom ,megy megállíotm, megáll.Nézzetek szét egy motorostalálkozón,mi az a márka,amely a húsz év fölöttiek közt képviselteti magát? z750, z650 GPz 750 unitrack...stb.Ezek az új szupersportgépek lehet,hogy állatok,de mi a gyakorisága pl.egy 94-es CBR900-nak?

- önindító szabadonfutó

Cserven Tibor Békéscsaba.Csak jókat tudok mondani róla.

Sajátmagamhoz.Túl jókat nem tudok mondani, de azért megoldottam a dolgokat,egy kis szerencsével,meg Isteni segítséggel...

Fenntartási költség (10) Évjárat 1985
Előző motorja? Következő motorja?
Verdikt (8.1/10)

Kawasaki