Motorok » Kawasaki » Zx 636r 2003 (636)

Zx 636r 2003 (636)

A lányok is szeretik

Márciusban vettem a motort, egy ismerősömtől használtan. Ő egy másik blokkal ill. másik vázzal fighterkedett vele. nagyon szerette, majd vissza alakította és én megvettem. Nagyon megvagyok elégedve a mocival. 7000-es fordulatnál kinyit a Ram Air, és nagyon megindul. Menetstabilitás...hát, én gyárilag kormány gátlóval vettem, így nem tudok erről mit mondani, de úgy halottam hogy szükség van rá. A hátsó utasnak is elég kényelmes, mert nincs annyira magasan a hátulja, ill. elég széles a hátsó ülés!

Csak ajánlani tudom mindenkinek, következőleg is csak kawasaki!!!

A képeken a kék színű az enyém, azóta került rá egy Martin sport dob, gyönyörű hangja lett.

Akit érdekel: http://sportmotor.hu/motoros_videok/speed/zx6r-amp-martin-46786

- 3 hónap alatt raktam bele 4000km-ert, ennyi idő alatt semmi nem romlott el rajta, kivéve azt a kábelt, ami a gyújtás kapcsolótól jön lefele kábel köteg, abból az egyik kábel valószínűleg megvan törve, így néha elmegy a helyzetjelzőm. majd megcsináltatom.

Kullman Miki alias Mikeboy

Fenntartási költség (5) Évjárat 2004
Előző motorja? Következő motorja?
Verdikt (6.7/10)

Kawasaki