A kis mocim
Ősszel vettem a kis mocit emiatt még korlátozottak az információim mind a fogyasztást(kifogyott, tankoltam amennyi belefért) mind a fenntartást illetően(1.000 km- es olajcsere volt eddig).
Ami viszont nagyon fontos volt számomra a vásárláskor, hogy a középkategóriás cruiserek(VL 800, Shadow 750, DragStar 650) között szerintem ez a legszebb és a technikai megoldásai (vízhűtés, szíjhajtás, hátsó tárcsafék) is nagyon bejöttek.
Az alábbiakat pedig már menet közben tapasztaltam, szerencsére nem okozott csalódást.
Az ülés kényelmes a kormány elérhető (172 cm vagyok)s a lábaimat is el tudom helyezni a terpnin. Hosszabb távú tapasztalatom még nincs de 1- 2 óra a nyeregben kényelmesen eltölthető, Asszony sem panaszkodott a hátsó ülésen.
110-120 km/h- ig kényelmes, afölött kapaszkodni kell a szél miatt. 160 volt eddig a vége, úgy érzem, hogy ez lényegesen nem is lesz több.
Nagyon szeretem, hogy dinamikus, a gyorsulása nagyon jó s a városi (pécsi) forgalomban is ki tudom használni, hogy motoron ülök.
Könnyen irányítható s a mecseki szerpentineken is lehet vele döntögetni, természetesen a "trepnikorlát" figyelembevételével.
Egyenlőre elégnek tűnik a nyomatéka, azért meredek szakaszhoz érve használni kell a váltót ami viszont nagyon pontos. A fékek hatásfoka OK, jelenleg minden tökéletesen működik.
A pakolhatóság javítása és a védelem érdekében készíttettem háttámlát, táskatartókat és bukócsövet Kaposváron a MüceChoppers- nél, nagyon dögös lett a gép.
Úgy gondolom, hogy így felszerelve már bátran nekiindulhatok a szezonnak mert most fog igazán vizsgázni a vas, nagy terveim vannak vele.
- Bordásszíj feszességén kellett állítani.
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2006 |
Előző motorja? | – | Következő motorja? | – |