Motorok » Kawasaki

KMX125

A Kawasaki "Yamaha DT125"

Kawasaki KMX125.

Nevezhetnénk a a Kawasaki "Yamaha DT"-nek!Erős túlzással ugyan úgy néz ki.

Blokk,váltó:

A blokk nyitottan gyári adatok szerint 22LE,ami eléggé könnyedén mozgatja a 118kg-ot.A powerszelep 6.000res fordulaton nyit,és akkor rendesen kapaszkodni kell.Az erőmű 6 sebességes,amelyből az első 3 elég rövid,a a többiben szépen lehet húzatni(bár áttételezni ugye lehet).A váltó nagyon könnyen,és pontosan kapcsolható! Egyébként ha az ember megadja a minőségi full-szintetikus olajat,jó minőségű váltóolajat és rendben tartja,valamint nem gyilkolja,akkor egy igazán megbízható blokk!Mivel 2T,pörgetni kell,ezáltal az étvágya 6liter körül mozog!

Váz:

A váz eléggé nagy,ezét magas termetű embereknek ajánlom.Kiváló városi endurónak,hisz a termetéből adódóan könnyen átláthatunk a kocsisoron.Eléggé stabil motor,kiválóan lehet vele döntögetni.

Teleszkópok:

Az első teleszkópok kissé puhák a kemény endurózásra,a krosszozást nem ajánlom!A hátsóteleszkóp tökéletes,bár ez beállítás kérdése,hogy kinek mi a jó!A magyar "jó" utakat tökéletesen kisimítja!

Műszerek,elektronika

A műszerek szokásosak.Visszajelzőkből: üres,index,fényszóró,olaj.
Igazából evvel semmi probléma nincs,míg az aksi,és a kábelezés jó.Ha már öreg,érdemes újrakábelezni,mert sok lesz a kontakthiba,és ez-az nem fog működni.

Alkatrész ellátottság:

Igazából minden van,de ha valami elromlik,akkor zsebbenyúlós.Nem érdemes,spórolni a minőségen mert visszaüt.Az alkatrész bontottan jó árban van,de az eredeti drága.

- Semmi

Kiskunfélegyházi személyhez.Gyors,megbízható és a munkadíj se drága!

Fenntartási költség (7) Évjárat 1987
Előző motorja? RX50 Következő motorja?
Verdikt (8.8/10)

Kawasaki