Motorok » Kawasaki » Er-6n 2006 (649)

Er-6n 2006 (649)

A Kawa 600 as naked indulója

2006 tavaszán vettem az ER6n-t. Azota ket evadot vegig motoroztam vele, de sajna csak nyaron.
Voltunk vele mindenfele: kulfold, belfold, Pest, videk. Inkabb csak turazasra hasznaltuk a parommal (hatso dobozzal vettuk). A kenyelme 2 szemelynek is idealis, napi tobb szaz km letudhato siman. A tankja lehetne nagyobb, mert igy kb 250 km-kent tankolni kell. Autopalyan 120-130 korul 5 lityat eszik, sima fouton 110 vagy az alatt 4 litya alatt, amit nem mondanek rossznak. Menetteljesitmenyevel maximalisan elegedett vagyok. 72 loero es 66 nm, nekem boven eleg: 2 szemellyel siman lehet elozgetni foutakon...autopalyan kevesbe, mivel lefuj a szel. Elvezetes, nyomatekos, de szelvedelmet ne akarjunk ra 140 felett (az alatt nekem semmi bajom vele). Eddigiek alapjan siman nem akarom lecserelni, remek darab, egyeni kulsovel.
Elonyok: csak gyari kipuffot hasznalok, de ennek is jo a hangja, es imadom, hogy az utas nem egeti ra a labat, mert nem tudja, :) jol fogyaszt, eros, nyomatekos, nagyon konnyen indul hidegen is, kis vekony, mindenhol elfer, a hatso dobozba sok minden elfer, es talan ami meg fontos, sosem volt eddig baj vele.
Hatranyok: az elso telo nem valami kemeny; varosban, lehet furan hangzik, de nekem meg ez az ero is sok, a tukrok felejtosek, semmit nem latni bennuk.

- semmi

Speedline Debrecen

Fenntartási költség (9) Évjárat 2006
Előző motorja? Következő motorja?
Verdikt (7.9/10)

Kawasaki