Koreai "?"jel
Sziasztok !
Most vettem egy pár napja a kicsikét,az első tapasztalataimat irom most le.Társaihoz viszonyitva külsőre nem csúnyább,jól néz ki,robosztus első villákkal rendelkezik ,nekem egy kicsit puhák,de majd megszokom.Aránylag kényelmesnek mondható de az én
185cm-hez éppen hogy jó, határ estet.Melegen hidegen jól indul,hát ez a 9kw teljesitmény gyenguszka vagy inkább vicces ,egy picit többet vártam.Valami gyorsullásról csak a fordszám tartomány végén használva tapasztalható.(remélem van benne valami gyári folytás,ha tud valaki valami infót erről akkor irjon lécci kovboj@freestart.hu ra)Csak városi használatra vettem ,eredetileg robogót akartam de azok túl picik és kiskerekűek voltak,szóval a célnak épp hogy megfelel.Én azt hallottam róla hogy megbizható,remélem ez igy is van.Jól kanyarodik 110kg önsulya nem nehéz.A városi kavirnyázásra pont jó ,végre kb 90km/h ezzel sincs végül is semmi problem. Kocsival 1- 1 1/2 óra volt az út a munkába,ezzel a mocival 25-35 perc közötti időre csökkent.Zsirkaraj.Ebben a kategoriában (125 enduro) neves gyártótól kb15 éves sokat futott,bizonytalan állapotú mocit tudtam volna venni, ráadásúl drágábban.Majd az idő eldönti ,hogy jól döntöttem vagy sem.
Lement az első 1000 km.Egy akkut cseréltem (még a gyári volt benne)mást nem kellett.A fogyasztás 3,5 városban pörgetve.Kezdem megszokni a teljesitményét .Hozzá lehet szokni .Városba pont elég.Azért arra számitani kell hogy egy kb 100LE-s autó lenyomja ha akarja,szóval ne álljunk oda versenyezni vele.Járdára le-fel ,padkákat jól veszi ,igazi kis városi Izi rájder.
- most még semmi
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2001 |