Motorok » Hyosung

Xrx 125 2006 (124)

Kicsik közt a legnagyobb

Hol is kezdjem. Elég egyszerűen és kevés pénzért hozzájutottam és ami a legjobb, hogy az égvilágon semmi baja nem volt, a fickó még tele is tankolta nekem. (igaz, a tank csak 8 literes). Mára már kinőttem, de ezen a nyáron még biztos nem tudom nagyobbra cserélni, de nem is ez a lényeg, mert kategóriájában kell értékelni. Külsőre szerintem elég agresszív, jobban mutat társainál (DT 125, XL 125, DR 125). Azt hiszem az utóbbinak a koppintása. Meg kell hagyni jól sikerült. Bár teljesítményben alulmarad a többivel való versenyben, de 2-3 LE nem sokat dob a latba motorozás szempontjából. Első motorom, csak ajánlani tudom mindenkinek. Közúti szaladgálásra nem a legalkalmasabb alacsony végsebessége miatt, de városba illetve terepre tökéletesen jó. Ha valakinek van egy kis esze és nem 21 évesen csinálja meg az A-kategóriás jogsit, hanem szépen végigjárja a szamárlétrát 16 éves korától az A1-es kategóriával kezdve annak első motornak a legideálisabb szerintem. Társaihoz képest olcsó, az alkatrészek olcsók. Nem lehet vele száguldozni mégis szépen megy, meg lehet vele tanulni amit meg kell tanulni.

Alkatrész: Egyszer rendeltem a Spirrotol, 2 nap múlva hozta a futár, de most már állítólag egy másik srác is foglalkozik alkatrészbeszerzéssel a hyosung klubban.

Mindent összefoglalva kategóriájában szerintem tökéletes, első motornak kiváló.

- Első teleszkóp jobb szárából szivárgott az olaj ==> Szimering csere. Semmi más.

Garázs :D

Fenntartási költség (10) Évjárat 2002