Kezelhető vaddisznó
Én még elég kezdő vagyok a témában,mert a motort mindössze 4 hónapja vettem,6500 km-rel, és 2 és fél évesen.Nyilván sok következtetést nem tudok még levonni,de azért valamit talán mégis,hisz előtte rengeteg típust kipróbáltam.Nekem nagyon bejött a vas,egyrészt a rendhagyó forma, és felépítés miatt,ami mellett nem tudsz elmenni úgy,hogy meg ne bámulnád,ráadásul félelmetes tudást sugall,ami azért a 78 lóerő tekintetében nem a plafon,de a hangja is ezt támasztja alá,hisz nagyon szépen szól. Elnézést kérek mindenkitől,akinek a lelkébe tiprok,de azért valljuk be egy 600-as gsxr, vagy egy r6-os, vagy akár egy cbr 600 rr hihetetlenül gyönyörű,ráadásul porig alázná a hyo-t,de manapság egy mindennapi,megszokott látványt nyújtanak ezek a mocik.a hyo viszont még elég ritka,tőlem már többen megkérdezték ha megálltam valahol,hogy lefényképezhetik e, mert ilyet még nem láttak..nagyon ott van szerintem a vázszerkezet is,lehet hogy innen-onnan nyúltak le látványelemeket,de szerintem az összhatás nagyon bejött.ennyit a külsőségekről.Motorikusan nekem eddig nagyon tetszik,kövér gáznál nyúlik rendesen,ugyanakkor túrázásra is teljesen alkalmas,persze nyilván nem egy chopper,de azért nekem nem volt csukló,derék, vagy nyakfájdalmam még sosem.a motor remélem megbízható lesz,és azt hiszem maradok márkahű!!!
- Szerencsére még semmi
még nem volt szervízelve