GT650 WD RedFire "Cirmos"
2006. szeptemberében vettem át a motort az Üllői úti márkaboltban. Az ügyintézés korrekt és gyors volt. Az első 2000 Km-t gyári állapotban tettem meg vele. Országúton úgy 80-90 felett kényelmes, az alatt max 100 Km-t lehet egyhuzamban letudni vele.Ennek lett a következménye, hogy le került róla a gyári csutkakormány, és helyette a Naked változat gyári kormánya került fel (de az eredeti alkatrészeket megtartottam, hátha egyszer visszaalakul), amivel a kényelem és kezelhetőség nagyságrendeket javult. Itt említeném meg a nagyon jutányos alkatrészárakat. Tartottam tőle, hogy nem lesz meg az összhang a teljes idomos sportgép, és a magasabb kormány között, de kellemesen csalódtam, mert egy harmonikus túra-sport motor lett belőle. A 2006-os V2 erőforrás nagyon nyomatékos, már mentes a korábbi gyengeségektől, a finom bejáratás után kitűnően húz, jól gyorsul, és gyári dobbal is szép hangja van. Az fékek gyengeségeit is javította a gyár, ezen a modellen már kitűnően fog a fék, teszteltem is párszor néhány figyelmetlen autós miatt. A hátsó ülés hosszútávon még nem volt tesztelte, de gyanítom, hogy a feleségemet nem sokszor fogom tudni rávenni közös motorzásra. Negatívumként említeném a gyári Bridgestone gumikat, amik 10C alatt nagyon rosszul tapadnak, csak óvatosan lehet velük menni. Furcsa, hogy egy 2000 után piacra dobott gépet 4000 Km-ként kell szervizelni, bár a költségek nem magasak, de megemelik az egyébként igen jó beszerzési és üzemeltetési mutatókat. Annak, aki viszonylag olcsó, kezes, nagyon jó futóművel ellátott motort szeretne, bátran tudom ajánlani, normálisan használva nem csalódik benne!
- Semmi. Minden tökéletesen üzemel
BigMotor Csepel. Csak csupa jót mondhatok róluk!
Üllői úti márkaszervíz (kötelező szervizekre). Nekem itt sem volt problémám.
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2006 |
Előző motorja? | – | Következő motorja? | – |