Észbontó sárgaság!
Sziasztok!
Nos én életem első motorjának választottam 1 hónappal ezelőtt a 250-es Hyosungomat.Új motorra nem volt elég pénzem, ezért szétnéztem a használt motor piacon.Én egy 2004-es példányt választottam ki, amit 2007-ben állítottak "hadrendbe".Csak 3600 km volt benne és ez látszott is a motoron.első szerviz megtartva.Úgy döntöttem, hogy megveszem mert nagyon tetszett és sok jót olvastam róla.Mikor elöször tolták elém kicit megilyedtem , mert széles motornak látszott és mivel én addig csak MZ-t vezettem....!Pöccre indult és már ki is próbálhattam.Nagyon könnyű volt már az első kilométer is.200km-re laktunk onnan ahonnan megvettük így egyből egy kis túra elé néztem.Azóta le se lehet rángatni a motorról.Én nagyon megszerettem.100-ig jól gyorsul,még a 110-120 is viszonylag könnyen megvan de fölötte már kicsit várni kell,de én azt mondom hogy 250-es géptől nem lehetne többet várni,mert nagyon jól kezesen megy.Nekem 170kg van a forgalmiba de vezetés közben nem nagyon érződik.Jól lehet vele a városban is közlekedni.
Pozitívum:Csodás kinézet,remek V2,kényelmes üléspozíció még 198 cm-el is..:),tanulómotornak kitűnő.
Negatívum:4.be és 5.be 6000-es fordulaton van a nyomatékban egy kis lyuk de nem vészes.Váltó néha nehezen veszi az ürest!Ennyi
Remélem sok gondtalan km-t tehetek meg még a kis Hyo-al és aki azon filózik hogy vegyen e Hyosungot annak bátran mondhatom hogy jól jár.
Csak az importőr lenne profibb a reklámozásban meg a márka népszerűsítésében...!Folyt. köv.
Üdv mindenkinek!
- Eddig semmi és remélem így is marad sokáig.
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2004 |
Előző motorja? | – | Következő motorja? | – |