A szépség
Nemrég vettem a kis sasvasat, és meglepően jól húz a 250 köbcentihez képest. Autópályán hoztam haza, és ott eleinte 110-nél akadozott, de 50-60 km után ezt abbahagyta, hogy miért tette ezt nem tudom azóta jó. ott a pályán 110-et simán tartotta, de felmentem vele előzéseknél 130-ig is. bár az út végén sajnálattal vettem észre hogy ezen nagy tempó a jó fogyasztást cáfolta. valamivel több mint 4,5 litert evett. aztán használtam országúton, ott 3. városban pedig 3,5 liter. Rendkívül kényelmes. igazábol a legszebb kischopper a piacon. Én naponta használom, és mindenképp írok majd miként viselkedik. 5500 fordulaton van egy kis rés, de az sem mindíg. rendkívül jol gyorsul. a többi nagy motorral tartja a tempót a gyorsulásban úgy 100-ig. ugyan legnagyobb teljesítménye 10000 fordulaton van, de ezt ötödikben nem képes már elérni sajna.8000-nél úgy 112 9000-nél kb 125, és 10000-ig már nem megy fel az én 100 kilómmal és 192 centimmel. Ja parkolhatóság:D ki nem tud motorral parkolni, hiszen az egész világ egy nagy parkló:)
- eddig semmi
saját magam szervizelem. Lassú, de legalább tudom mit csinálok:)
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2005 |
Előző motorja? | – | Következő motorja? | – |