Mennydörgő élvezet
Végre egy Supermoto!Elég volt a sportmotorokból,úgyis szarok már az utak,haverok halnak és két defektnél(az egyik 280-nál,a másik 290-nél),úgy döntöttem,felhagyok a motorozással!Csakhogy ez nem olyan egyszerű!Álmaimban egyfolyában keréken mentem,hiányzott!Nem akartam sportot többet és volt szerencsém használni egy 650-es Husaberget,ami lehengerelt az erejével,de nem a garanciájával.Így emellett döntöttem,hiszen kaptam 2 év garit és a németek különben is több,mint 60 pacit mértek rajta.Micsoda fékek,mocsoda futómű és a dizájn sem utolsó,ja és persze a hang!Kezelhetősége rendkívüli!Városban nincs sportmotor,amely utolér és persze a szerpentinen sem hagynak el!Bár nem emeli 3-ban az elejét minta Husaberg és a drz e,azért simán mennek a trükkök és állóhelyzetből nagyobb vagányság keréken indulni.Tavasszal meg úgyis kap egy másik áttételt:-)Első keréken gurulás?Semmi akadálya!Kontrollált félkeresztben kanyarodás?Parancsolj!Azért alul lehetne erősebb és fogyaszthatna kevesebbet is,de cserében verhetetlen az ára!Hasonlítsátok csak össze bármivel,én megtettem!A legtutibb cuccok vannak rajta.A műszerfal nagyon sokat tud,ha jó.Mindent kiír,ami kell.Az igaz,hogy az Aprilián is ugyanez van,de kit érdekelk?A francba,ennyit írtam,bocsi.A többi gépemről nem számoltam be ilyen bőven.Talán azért,mert ez az igazi élvezet!Nekem elhihetitek,sok mocim volt már:-)Ezekre az útnak nevezett förtelmekre nem kell nagyobb sebesség,160-at elmegy,de utazni 120-al szépen lehet vele,ha a hátsód hozzászokik.Mindenkinek ajánlom,akinek nem az számít,hogy kinek van a leggyorsabb motorja a plaza előtt,hanem,ha beindul a dübörgés,már csa az élvezet a lényeg!Ja,ha keréken elmész a városban egy superbike mellett,a gyerek nem tudja,hogy fékezzen,vagy gázd adjon:-)Soha nem ér utol!!!Qxy
- Egyenlőre csak a műszerfal szórakozik néha.Gondol egyet és emmit sem mutat.
Samotor,Szentlőrnc
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2006 |