Motorok » Honda » Anf 125 Innova 2003 (124)

Anf 125 Innova 2003 (124)

Zümi kalandjai

Nagyon szeretek motorozni,és ahogy vékonyodik a pénztárcám (hála a multiknak,és a párt igéreteknek) nem akarok lemondani erről a luxus ról.Az innovával a motorozás nem luxus.Gyerek koromtól szerettem a motoros túrákat,Miskolc-Kassa,Eperjes Simsonnal,ahogy felnőttem megvalósítottam 2 nagy túrát.
1.Suzuki GS500 al (vaci új) kis ázsián keresztül afrikába. 3 an mentünk/a jo Isten,a motorom meg én)7 országon keresztül a motor el se dült,jó barátságokat sikerült építeni,hatalmas élmény volt.Aztán eladtam,mert a széltől az összes izűletem kikészült,pedig B M W gyári ruha volt rajtam amit egy 9 hónapos GS ´1100 hoz vettem 98 ban sisakkal együtt. Pedig drága volt A sisak 120e Ft,ruha 250e Ft(mindkettő 1 kalap sz..) ár érték arányban nézve.A mocihoz bőr kell!!! és eső ruha felső amit fel veszek rá ha esik!
Deeee nem bírtam meglenni moci , és szél nélkül,ezért vettem 1 új 125 ös "babettát", amit azonnal átalakítottam:
top case
2 oldal csomi tartó
a tank helyén hajlított bicaj csomi tartó(ide tettük a két esö ruhát,és a 2 x2,5 literes kis pót tankot)
a lámpa alá:robogó kosár(kaja,gyümi,bubis ásott víz stb)
Mögém a Marcsi (akkor 18 éves bombázó,azóta a feleségem és édesanya)
Az út:Erdély /1. éjszaka Szováta/
Bg ia Montana/2. ..../
Görögo érkezés a Halkidiki félszigetre /Neos Marmaros/
Élveztük az utat,persze még némi átalakítást tettünk a gépen előtte mig el nem felejtem: első hátsó teló bekeményít(Gipi Mc)
Minden hegytetőn megsimogattam a gépet mikor átvitt rajta(Kárpátok, Balkán) Mosolyogtunk ha trafipax ot láttunk,ránk az országúton nem jelentett veszélyt. végig 80 as tempóval robogtunk.Ha akartunk a kis kosárból ettünk ittunk,150 km ként kötelező pihenő(tank üresedés) de jó is volt egy kis nyujtózkodás A Ro-Bg Duna határon komppal keltünk át.Több motor is volt velünk az átkelésnél X kamion,X+1 szgk.
A folyó közepén rohan 1 LKW söfőr és csodák csodája nem a nagy vasakat,hanem a mi kis Züminket fotózta ezerrel (biztos tetszett neki,de ennyire)Görög o ba beérve aztán 1 nagy lejtőn megelőz (MINKET? FÚÚÚ) 1 Innova 2 személlyel:
Azonnal utánna! Így aztán 125 el !!! Robogtunk egymás után (amig tartott a lejtő) . Jó volt együtt menni... Ez jelentősen Rontott a fogyasztáson az átlag így is 2.2 literrre jött ki az út során,ami abszolut korrekt. Tarcsi alkatrészt is vittem:1db az az 1 db gyertya személyében/nem kellett/
Az úton nem történt semmi,leszámíva,hogy senki nem akarta elhinni hogy ezzel a géppel tettünk meg ilyen szép utat.
Azóta is megvan,ott figyel a garázsban a gép.
Soha nem felejtük el ezt a szép utat neki.

- semmi baja nincs

Honda Miskolc,

Suzuki Miskolc,Pál Józsi szerelő

Fenntartási költség (9) Évjárat 2005
Előző motorja? Következő motorja?
Verdikt (6.9/10)

Honda