Viziló? Elefánt? Mozdony?
22.000km Transalp után ültem át, tíz perc alatt döntöttem el, hogy nekem ez kell.
Végre van normális szélvédelmem és árulnak rá akkora plexit is, hogy a fejem fölé ér (ha akarom).
A Transalp egyetlen hibája az volt, hogy autópályán rázta a fejem a szél, nem lehetett sokáig bírni. Hát most ezt az egyetlen hibát is elhárítottam.
A motor bivalyerős és nagyon kényelmes.
Eddigi negatívumok: - furcsa az injektor miatt az alapjárati fordulat és a motorfék, nem hagyja a motor, hogy igazán gáz nélkül lassítsak, ad rá mindig egy kis üzemanyagot
- a hátsó fék nagyon gyenge, bárhogy taposom, épp hogy csak lassít. Az első azonban kárpótol, összességében meg lehet vele állni.
Más gond nincs.
Hacsak az nem, hogy tényleg nagyon nehéz darab. Gyúrni kell hozzá rendesen, hogy tologatni tudjam. De úgy döntöttem, ezt bevállalom.
A nílusi vizilóra emlékeztet, amely felnőtt korára a 3 tonnát is elérheti. Iszonyú agresszív állat, rövid távon 45km/h órával is tud futni, és még a krokodilok is messziről elkerülik.
Hát ez valami ilyesmi. Zajlik körülötte a forgalom, cikáznak a kisebb motorok, de mindenki tiszteletteljesen békén hagyja. Tudják, hogy egy nagy de villámgyors behemót. 3mp körül százon van...
A vicces az, hogy ezzel a tudattal nem igényli az ember, hogy mindenkivel úton-útfélen leálljon versenyezni. Magabiztosan lehet gurulni szép lassan és nézegetni, mert tudod, hogy ha odahúzol neki, senki (kivéve speed gépek) sem marad ott.
Utazáshoz ott a három koffer és a 25 literes tank. Lehet lemenni a térképről.
Ha elfogy a beton, akkor elég nagy gáz van, mert csak nevében enduró. Homokon, murván pont úgy viselkedik, mint a nílusi viziló a jégen.
Egyelőre imádom.
- Eddig még semmi, még csak most kezdtem használni.
Honda Dream
Honda Karasna