Motorok » Honda » Vf 400 F2 1982 (400)

Vf 400 F2 1982 (400)

V4-es első szerelmem

15 éves volt mikor vettem de jól nézett ki a korához képest. Az elején óckodtam a japán belpiacos volt miatt de mikor meghallottam a hangját és ki is próbáltam eldőlt ő az enyém .Alku 280000ft majd vittük is. Az első héten kiderült hogy az elöző tulaj pár dolgot elhalgatott. Az aksi beszart két nap mulva ezt kicseréltem. Kiderült a benzincsap csak PRI álásban mükődik(membráncsere). És az első lánckerék tengely szimering ereszt(ezt elég egyszerüen kivülről lehetett cserélni) 600ft . Ezután 3-évig csak olaj és benzin kellett bele(4.5-6l/100km) rengeteget jártam vele turázni és melózni nagyon tetszett a gép sport dobokkal vettem és a hangját el lehet képzelni(12500min-ig lehetett húzni ott volt a piros mező)
igazi 4az1a2-ben brutkó mély v4-es hang (már rég volt az enyém de még mindig libabőrős leszek ha viszagondolok) Az ergonómia az HONDA, vagyis :levegős telók elől hátul,hidraulikus kuplung,kétfényű müszerfal stb.Azota volt pár nagyobb és újabb motorom de mi tagadás ő volt az első szerelmem aki mindig megbizhatóan és öregen ahogy volt egy tökéletes stresszmentes kezdömotor . Az épitkezés az nagy úr ezert elváltak útjaink de ez a gép hozzájárult keményen a motorok iránti vonzalmamhoz. Sajnos kevés van az országban belőle és hát korosak is de ha valaki venni akar hát nem fog csalódni .

- -benzincsap membrán
- -aksi
- -első lánckerék szimering

én és édesapám

Fenntartási költség (5) Évjárat 1983
Megbízhatóság (10) Vezetett km 32000
Előző motorja? Következő motorja?
Verdikt (7.1/10)

Honda