unverzális málhás dög
Hát mit ne mondjak, ezzel a motorral munkába járok, túrázok és a Mátrába járok haza Budapestről. Mentem vele rövidebb utakon és 2 személlyel bejártam Budapest 200 km-es vonzáskörzetét, illetve motoros túrában "leggyengébként" sereghajtó voltam. A Mátrában a kanyarokban tudtam tartani a nagy motorokkal a lépést, de a kátyúk/esős idő esetén ésszel kell menni. A kerekek kicsik, lehetnének nagyobbak is; ezzel vagy együtt kell élni,vagy nem szabad robogót venni. Ha jó az út minősége,akkor álom utazni vele, ha kátyús az út,akkor nem szabad legénynek lenni vele. Érzékeny,mint a pláza cica a sminkre,de ő a benzinkútnál. Shell Vpower, Agip 98, OMV super(jobb minőségű) 95-ös benzint szereti, ott 2,6 is volt az átlag! MOL és más egyéb adalék nélküli benzineknél változó, nem ritkán 4 liter!!! a fogyasztása. A műanyagok hajlamosak elpattogni, én rendszeresen újra ragasztom az első idomokat (jó, 10 éves a gép). Gumikból eddig első garnitúránál tartok, Haidenau gumik megváltoztatták a motor karakterisztikáját! Utazója 110 körül van, ám ha gyors utazásra tervezett gyertyát veszünk bele,akkor 120 és 130 között! 2 személlyel, gyári 44 literes dobozzal, megpakolva a csomagtartó, 60 kilós lánnyal is 110 et megy kényelmesen! Ez egy nyugodt, túrázásra is elégséges motor, de ha lehetne turbo boost gombom,akkor előzésnél kellene sokszor. A mai világban a drága üzemanyag árak idejében, ideális, univerzális kezdő/munka motor! Ha szeretnél kérdezni: gerappa2@freemail.hu
- Hátsó féknyereg, SOS fékezés kamion előtt, gyertya (gyári, 34000 Km-nél), műanyag idom törések
Tóth Gyula Budapest. Csak jókat tudok mondani róla: Egy olyan ember,akinek a munkája a hobbyja és vica verza.
Honda Szallerbeck, csak alkatrész vásárlás, kellemes csalódás hozzáértés terén!
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2001 |
Előző motorja? | – | Következő motorja? | silverwing |