Tökéletes városi Szöcske
Nagy szerencsémre kevesebb mint 90 km-el tudtam megvenni ezt a kis fogyasztású és teljesen felszerelt (doboz, plexi, bukócső, tankpad, doboz tartók, kézvédő) csodabogarat. Ugyan még csak 1 hónapja használom, de teljesen megvagyok vele elégedve, számomra ez volt a tökéletes választás. Tudni kell, hogy robogóról félve váltottam át váltós motorra, mivel azt gondoltam, hogy a városban kényelmetlen lesz kuplungozni és váltani, elvonja a figyelmet, stb., de nem így lett, épp az ellenkezője történt, sokkal jobban szeretem mint a robogót, motoros feelinget nyújt, és még a kocsik között is kényelmesen el lehet vele férni.
Én elsősorban városban használom napi 30-50 km-t megyek vele naponta. Véleményem szerint városi ingázásra jobb, olcsóbb, kényelmesebb motor nem igazán létezik ebben az árkategóriában, mivel keveset fogyaszt kb. 1,9-2 liter szerviz költsége szintén alacsony (4000 km-s szerviz ciklus ez nálam kb. 5-6 hónap alatt megy bele), a doboznak hála könnyen lehet bele pakolni és sok minden elfér benne. Hétvégente, akár a Balatonra akár a Velencei tóhoz is boldogan el lehet vele gurulni, akár 2 személlyel is, de a sokkal hosszabb túrákat nem ajánlom, mert ez a motor nem erre a célra lett kitalálva. Könnyen kezelhető, kimondottan jó tanuló motornak, szinte olvassa a gondolatodat. :) A kényelmes utazó sebessége 90-100 km/h (2 személlyel) között mozog, végsebessége kb. 110-115 km/h (egy személlyel).
Úgy gondolom, ha ilyen motor vásárlásán töröd a fejed, akkor mindenképp érdemes venni rá egy dobozt, illetve egy plexit, mivel ezek nagyon praktikusak és megkönnyítik majd a mindennapjaidat, ezt tapasztalatból mondom. Mindenkinek csak ajánlani tudom, mivel HIBÁTLAN kis motor és egy élmény vezetni! :)
- Fényszóró izzó elpattant, de garanciában kicserélték. Összeszerelési hiba miatt a lámpabúra beázik,amelyet szintén garanciában fognak javítani remélhetőleg. Ezen kívül semmi más baja nincs és remélem nem is lesz, hiszen egy Honda motorról beszélünk. :)
Honda Wilker
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2014 |