Motorok » Honda » CB 1000R (998 cm3)

CB 1000R (998 cm3)

THE VERY BEST OF BEAST:

A BESTIA,vagy THE VERY BEST OF BEAST!!!!! IMÁDOM,SZUPER, mindig erre vágytam csak nem tudtam!!!Hornet volt előtte 600-as,nagyon szerettem,de mindig az MV BRUTALE-után ácsingóztam.Na ez már elmúlt.Ez a vas megtestesít mindent amit az MV tud:olasz,félkarú hátsó villás,piszok jól néz ki,piszok jól megy,szuper fékek.És még Honda is.Hazaértem,kész.A télen velem alszik,az tuti!!!
Az előző gazdája is szerette,tett rá fínom dolgokat,én új gumit rakattam rá,meg egy garnitúra felnicsíkot.Eddig kb 2000 kmt mentünk,de ez növekedni fog a jövőben.A télen az ülést megformáztatom egy kicsit,ez az egyetlen negatívum amit eddig észrevettem.A motorja olyan mint egy V 6-os autóé,nyomatékos,erős,csendes,a formája 7 csillg+,a futómű szuper,a fék ABS-es.Az idén még megyünk legalább 1000-ret,de ha szép ősz lesz többet.
Aki nem ment még ilyen géppel,annak csak ajánlani tudom,hogy menjen el egy tesztnapra és próbálja ki.Függő lesz.Több kép és leírás Az egy mai motoros naplója blogon.

- Semmi,Hondáról beszélünk.

Honda Dream gumi csere

Fenntartási költség (5) Évjárat 2010
Megbízhatóság (10) Vezetett km 2000
Előző motorja? CB 600 F Következő motorja?
Verdikt (8.1/10)

Honda