Motorok » Honda » Xr 600 R 1985 (591)

Xr 600 R 1985 (591)

Szervizigényes-pénztárca űritő Brutál Mamut

Sziasztok.2006-ban vettem a gépet,rugásra indult,nem csattogot.Elkezdtem motorozgatni vele na az első erdei túrán a börömön tapasztaltam hogy hiába nyár van ide hosszú nadrág kell mert szét égette(idézőjelbe)a vádlijaimat,de viszont kárpótolt az a kegyetlen nyomaték,ugrik ha kell akár 4-es alapjáraton döcögősből-is.Teltek múltak a hetek,egyszercsak elkezdett csattogni,egyre erősebben/ez volt a himba/ csere.Rá 1 hétre vezérműtengely kopás.Irány megint szervizbe.Kész minden OK na motorozzunk 1-2 hónap,kifújás a hengerfejnél.Szerviz .Na és akkor mondtam,hogy eladom...Nyár vége iszonyat hőség majdnem minden nap mentünk motorozni iszonyatosat fűtött a kicsike,szalonnát lehetett volna sütni a gatyámon.De mondom minden ok olaj is 10w40 friss csak tudják a japánok birja ez ennek ez az üzemi höfoka.Csattogás durvul durvul megszorul kihülik beindul --csat--csat leáll nem indul.Kikopott a dugó a csapszegnél,elkenődött a henger falán az aluminium beragattak a gyűrűk,szétverte a szelepeket. Ez belekerült 84.000 ft-ba.Ekkor adtam el.

- Bal szivóhimba,vezérműtengely,hengerfejpakolás,szelepek,Dugó

Bodrogvölgyi és társa. Ez egy csónakmotor szerviz,de mindent meg csinálnak.Semmi panasz.

Fenntartási költség (1) Évjárat 1994
Előző motorja? Következő motorja?
Verdikt (2.9/10)

Honda