Motorok » Honda » Nx 650 Dominator 1992 (650)

Nx 650 Dominator 1992 (650)

Szecskavágó

Gyermekeim. Olyan ez, mint egy chopper. Ráz, remeg, csörög, csattog, de olyan jó vele motorozni, hogy elolvadok tőle. Honda a lelkem, így eddig semmi baj nem volt vele, pedig már eladólány sorba került a picike. Hajtom földúton is, de csak nagyon szolídan. Inkább mászkálásra vettem. Egy jobbacska hétvégi diszkó-kör az olyan 300km. Egy problémója van, hogy 100km után meg kell állni, hogy egy kicsit kinyújtsam az elgémberedett végtagjaim. Sohasem szerettem a sport-mocikat, mivel kicsit félős vagyok motoron, és tudom, hogyha egy sornégy került volna a házhoz, azt úgy is addig tépem, amíg nem visz el a halottas kocsi . Én azt hiszem, hogy a Domcsival nagyon kényelmes motorozni, mivel nagy az első kerék, és remek az úttartása. Viszont csak 110km/h a kényelmes neki, és persze nekem is. Nagyon kell figyelni arra, hogy milyen sebességnél, milyen fokozatban van, mert ha 3000rpm alatt van ütve, akkor pillanatok alatt elnyújtja a láncot, és ennek értelmetlen lánccsapkodás lesz a vége. Sajnos agusztusban vettem, és csak 3000km-t tudtam belecsavarni, de ezidő alatt semmi baja sem volt. A rajtalévő lánc is ramaty volt, mikor elhoztam, és ezért cseréltem ki. Aki olyan egyhengerest szeretne, ami kövér gázból 2.ban hanyattvágja, az ne ilyet vegyen. Ez alattam sosem vette fel az elejét, de hegyen völgyön kényelmesen teszi a dolgát, akár 2 személlyel is. Azt hiszem, hogy kezdő nagymotornak ideális. Még faterom is kipróbálta, pedig Ő már 60 éves.

Update: Ma értünk haza egy erdélyi kiruccanásból (1300km), és tökéletesen üzemelt masina. Csak az olajszintet nézegettem, és tankoltam. Meg persze húztam a gázt...:-)

Update2: 4 napja meghirdettem, mert Varadero-t akarok, és ma el is vitték mint a pintyet. Remélem 2 héten belül a Varával tudok nyomulni.

- Csere: - Első fékbetét - Lánckerekek + lánc - Olaj + szűrő - km-spirál meghajtó műanyag bizbasz + km-spirál

S.K. vagy ÖkiLaci és Motorsziget Kft

Fenntartási költség (8) Évjárat 1993
Előző motorja? Következő motorja?
Verdikt (7.8/10)

Honda