Szárnyak két keréken
Lakóvárosomban hirdette meg egy hölgy, aki a második tulaj volt. Ritka kék szinű, ABS-s gyártmány, mindöszsesen 16e km-rel, makulátlan állapotban. Az ára jó volt, a moci is hibátlan.
Elvittem szerelőhöz, a 18e-s szervízt megcsinálta, olaj, szűrők stb. Minden át lett nézve.
Az első gumi még egy szezonos volt, a lánc csere határon. A cseréjük tervben volt, de egyéb hobbik mellett nem jutott idő a motorozásra, ezt kicsit elszámoltam.
Mindösszesen 1100km-t tettem bele 3 hónap alatt. Működése hibátlan, hondás, villanymotorszerű hanggal párosulva. A 78Le nem egy egetverő, de nem is kevés. Fogyasztása 4.6-6,5L között volt, attól függően, hogy túra tempó volt, vagy rövidebb munkába járogatás. Engem zavart a szélvédelem és a kényelem hiánya, de inkább az utóbbi. Szerintem az ülés kényelmetlen elől és hátul is. Ha jól emlékszem a Totalcar adott anno tanácsot ilyen géppel kapcsolatban, hogy Spanyolorzságból is haza jöhet az illető autópályán ilyen motorral. Én nem vállalnám be.
Az biztos, hogy nagyon hálás egy darab, kopó alkatrész és a világból kimegy. Nekem nem jött be, de nem lehet mindenki hondás.
További előnye, hogy nagyon könnyen eladható és tartja az árát. Annyiért adtam el amennyiért vettem és még így is áron alul ment el, igaz novemberben.
Összeségében nagyon jó gép, de a hosszabb túrákat meg kell gondolni szerintem, de biztos sokan vannak, akik ezzel a vassal a világot már megkerültékt. Tudom, hogy az általam megtett km elég gyatra, de ennyire volt idő és ezeket a tapasztalatokat gyűjtöttem össze.
Én váltottam angol típusra, nagyobb motorral, kevesebb hengerrel, és alacsonyabb fogyasztással. Nem bántam meg.
- Semmi
Udo
Jó fej srác, lelkesen nézte át a motort, viszont az nem tetszett, hogy azt is munkaidőnek számlázta, amíg haverjával pofázott
undefined
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2004 |