Motorok » Honda » Cbr 600 Rr 2003 (599)

Cbr 600 Rr 2003 (599)

Sportmax

Eddig csak Hondáim voltak, ez sem okozott csalódást. Nagyon szép, minden egyből kézreáll rajta, felülsz és mész vele. Könnyed, pörgős, pontos fék és futómű. De mondjuk ettől a kategóriától ez simán el is várható. Forgatni azt tényleg kell, de szerintem aki 600-as sportmotort vesz, az nem lepődik meg ezen. Két személlyel probléma ez inkább, de az utasülés olyan, hogy nem sokan kívánkoznak oda. Az üléspozíció a rövid tanknak köszönhetően kényelmes, egészen felegyenesedve kell rajta - és nem benne - ülni, ami nekem nagyon kényelmesnek bizonyult. Az ülés betonkemény, ezzel együtt 500-600km egy nap nem szenvedés. A fékei szenzációsak, a legújabb radiális cuccok sem tudnak többet, még a Fireblade-ről származnak. A futómű is nagyon bejött, a különleges hátsó rugózás elég hasznos a szar magyar utakon. Vezettem a kategóritársait is, szerintem az új GSXR éri el ezt e vezethetőséget utcán, de az 3 évvel fiatalabb. Javítgatni nem kell, de ha törik, az nem olcsó.

- Semmi

Maxpower

Vmotors

Fenntartási költség (6) Évjárat 2003
Előző motorja? Következő motorja?
Verdikt (6.9/10)

Honda