Motorok » Honda » Vfr 800 1998 (782)

Vfr 800 1998 (782)

Piros, gömbölykés, csajozós, mindenkiőráfigyelős !!! :D

2008 évközepe : Hát először még nem is akartam ilyen motort venni, mert igazából a BMW F800ST fogott meg, csak az egy millával drágább lett volna. Ígyhát haverok mondták, hogy nézzek utána ennek a típusnak, és szépen lassan megtetszett. Találtam egy szép állapotút, apróbb hibák voltak rajta, de ismerős mint ott dolgozó ezeket levonva 1.150.000-ért mondta, hogy el kell hozni. Másnap a foglaló is megvolt, egyáltalán nem bántam meg. 6.-ban akár 60-nal is mehetek vele, akkor sem rángat, és a nyomaték ami nagyon tetszik benne. A kényelem nem egy csopperre utal, dehát még csak 20 vagyok, és kibírom, persze nem olyan mintha egy sportmotoron ülnék... :) Az utasnak kényelmes, és a szélvdelme is jó. Nameghát a V4 HANGJA, ami naggyon odatesz, mert sportkipuffal álom hangja van. Az utcán mindenki ezt nézi az garantált!!! :D Mintha a MOTO GP menne az utakon. :)) A fogyasztást le lehet vinni 5.5-re, de értem már be Szolnokra műszakira Martfűről 10 perc alatt is (30km) akkor enyhe 10 literes fogyasztást mértem... :DD Szóval ne tartsd a fordulatszámmérőt 8000 felett. :P Egy jódarabig biztos meglesz, mert a blokkja elnyűhetetlen, és akár 300.000 km is lehet benne nemszámít!!! Ami fontos az, hogy olajcsere 6000 km-enként legyen rajta!!! Én megvagyok vele elégedve!!! :D

2011 év vége és a motor mostmár 3 éve van a tulajdonomban. Egyszerűen megunhatatlan és zgyanúgy imádom mint amikor megláttam a motorkereskedésben és kipróbáltam : ) Alacsony fordulatról húzva és 4000-nél visszaengedve a gázt hihetetlenül durrog vissza a RAPTOR rendszer :P Ha elmegyek motorozni olyan mintha a MotoGP egyik motorja menne az utcán mondják sokan, mert a környéken csak ez az egy van belőle : ) Most van benne 69.000 km-er de szerintem nálam tölti majd be a 150.000 - et is : ) Nem fogom eladni sosem, kizárólag ha meg leszek szorulva. Nyomatékos, 200 fölött megy ez is 2 személlyel, de ez egy túramotor és akinek ez kevés akkor vegyen sportmotort. Élvezni kell és túrázni vele. Ajánlom mindenkinek!
Én szervízbe hordom, és amit ki kell cserélni rajta az ki is van, akár elmernék vele menni a világ végére. IMÁDOM : )
H O N D A V F R 4 E V E R : )

- SEMMI

Fenntartási költség (5) Évjárat 1998
Megbízhatóság (10) Vezetett km 12000
Előző motorja? MZ ETZ 250 Következő motorja?
Verdikt (8.6/10)

Honda