NTV 650 revere /rc33/
Több mint 1 éven át kerestem egy motort, mely csupasz "naked" nem túl fiatal.Tudod egy olyat amilyet még tervezők terveztek,nem közgazdászok.Olyat amelyikkel tuti nem szopom be pár ezer k.m. után.Ami nincsen szanaszét pörgetve "remélhetőleg".Valami túrát lehetőleg V2-est, kis rövidet nem choppert.Klasszikus darabra akadtam a Honda NTV 650 Revere személyében."Az elnyűhetetlen" irta róla a motorrevü "is".Megláttam,es egyből tudtam nekem ez kell.Óvatos voltam,egyből kérdezgetés, olvasgatás,és örültem hogy csak pozitív dolgokat tudtam meg róla. Annak hogy kardános külön örültem,"plussz 20 kiló,de kit érdekel ez nem gyorsasági motor". Meg a független hátsó kerék felfüggeztés 1992-ből,még most is odab.sz.Állítólag , 33000 ezer volt benne mikor 2008 áprilisában elhoztam.Ez meseszerű,de tökmindegy.Az előző tulajnál nem sokáig volt,magának hozta olaszból,egy öregé volt ott kint./megvannak a régi papírjai/.Egy igazi hondabuzitól vettem:)),a gép teljes 600 oldalas leírásával együtt.Laikus létemre éreztem, hogy jó vétel lesz.Nem csalódtam.Nagyon hosszú távra vettem ezt a vasat.Ritkán érzem,hogy kevés az 57 ló.Valszeg a nyomatéka miatt.Sikerült egyszer megtréfálnom vele a negyedik lámpánál egy VFR-750-est:))) "kb100ló".Hát az tuti,hogy nem kell szétforgatni "3000-től már gyönyörűen tol"szóval nem egy sor 4. 180 felett nem mentem vele,de szélvédelem hiányában nem is fogok.Plexivel szerintem bután néz ki.Ideális túramotor,főleg 1 személy részére.Én a városban is könnyen elboldogulok vele.Mindenkinek csak ajánlani tudom.Rendkívül megbízható!!! Jaaj nagyon komoly,hogy riasztó akksi van az enyémbe,még az előző tulaj fabrikálta bele.;))Nincsen akkusav folyás, 2500-ft,tekeri mint a barom,tök tuti!
- Így vettem,az üresvisszajelző lámpa hülyéskedik"szakirodalomból kiderült,nem csak az enyémen",a blokkban a jeladó szokta megadni magát,de ezenkívül semmi!!
Én
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1992 |