Motorok » Honda » Xl 650v 2002 (647)

Xl 650v 2002 (647)

Nagyon kezes, testhezálló vasparipa

74-óta van jogsim, gyakorlatilag mindíg volt motorom, hisz kétkerekű nélkül nem élet az élet! (Pannonia T5 től, hosszú lenne a lista, így van összehasonlítási alapom)

Nagyon jó, kezes, stabil, síma futás, jól gyorsul, elégedett vagyok. Testhezálló, hosszabb utakon is kényelmes, esőben kimondottan jó. Egyedül használom.
A Honda részéről ésszerű kompromisszumok eredményeképp született, nagyon egyszerű (semmi digitális ...), szépség-műszaki tartalom-megbízhatóság, ill. vételár-fenntartási költségek szempontjából. Külön kiemelném a nagyon hatásos fékrendszert (szükség is van rá)!

Nagyon nehezen viseltem a pokoli szélzajt, turbulenciát, különösen 130 körül és fölötte. A gyári plexi szélvédőt lecseréltem túra plexire, megfelelő sisakválasztással sikerült csökkenteni a szélzajt. Az esővédelem Kiváló!

A gyári gumik is zajossá váltak 5000 km után, Dunlop TRAILMAX D607-re cseréltem, nagyon bejött! (Csak aszfalton közlekedek)

Élmény vele minden egyes megtett km.

- Semmi sem romlott el eddig (ezt vártam a Hondától).

Fenntartási költség (8) Évjárat 2004
Előző motorja? Következő motorja?
Verdikt (7.8/10)

Honda