Nagy Dög
Újjonan vásároltam elöször utcán motoroztam vele. A gyári fútómű beálítások túl kényelmesek még utcára is. A motor fordulékonyságával voltak gondjaim de a gyári gumák ledobálása után tökéletes lett. A motorerő megfelelő elég nyomatékos, de egy nyitott dobbal lesz tökéletes. Aki azt mondja hogy ez az erő így kevés utcára az hülyeséget beszél!
Majd 2005-től elkezdtem versenyezni vele! Na ide viszont tényleg kevés a gyári motorerő, és a fútómű is hamar eléri a határait. Ha azt akarod hogy tényleg gyors legyél vele a pályán akkor méllyeben bele kell nyulni a motorba: komplett fútómű, leömlő rendszer, nyitott levegőszürő, fém fékcső, power commander (beálítással mert középen lyukas marad), lábtartó konzolok. Így már ütőképes nagydög lesz belőle, és minden csak a pilótán múlik!
Jó tulajdonság: pílótának kényelmes üléspozíció, precíz és pontos fékek, pontos váltó, tökéletesen össze van rakva mind az idomzat mind a motor olyan Hondás,
Rossz tulajdonságok: szélvédelem csapnivaló, utasülés kínpad, elég nagy teherváltási reakciók, gyári gumikkal nehézkes fordulékonyság
Összeségében szerintem nagyon jó konstrukció, lehet hogy nem a legerősebb a többi Japán modelhez képest de Énnekem személy szerint tetszik és meg vagyok vele elégedve!
- Nincs!
Salyát magam szervizeltem!