Motorok » Honda » Xl 1000 Varadero 2003 (996)

Xl 1000 Varadero 2003 (996)

Nagy dagadt motor:)

Nah szoval ö most a harmadik motorom.Tavaj télen vettem azota 3000km tmentem vele.Mindig is vonzottak az endurok godnoltam kiprobálom miért ne elég olcso volt gondoltma legyen.
Még most sme tudom hogy megbántma e vagy sem.Az az igazság hogy egy1990 VT 250 es Spadával kezdtem(ezt elolvashatjátok a Vt 250 es rovatban) Aztán a sors rálöltetett egy 1990 es CBR 1000 F re (rola is irok)

És most egy varadero.

TELJESEN MÁS!

Nem lehet öszehasonlitani az elözzö kettövel.
Agazábol imádom a kényemét ahogy huz ez nagy dög nagyon jo és eszméletlenül jol kormányozhato állo helyzetbne szal nem kell megszakadni ha mozditani akkarod persze ha gurul az az az igazi:)

Olyna rettentö sok tapasztalaltom nincs vele még meg gurul és nagyon jo élvezetes motor.Akinek fontos a kényelem és nem a teljesitmény áltdozata anank mindneképpen javaslom.

Nah most jöjjenek a kritikák mertabbol is van ám.

Ö egy 2003 as ávjárat ami azt jelenti hogy ezt már a honda immobilizerrel adja.ami anyit tezs hogy a kulcsbna vna egy chip és vezeték nélküli kapcsoaltbna van a motorral.Lényeg ha nem olvashato a chip cska elfordul a külcs nem idnul a motor.

Már töbször megesett hogy nem ismerte fel a kulcsot.
De eddig még mindig elindult.

Második negativul lehet hogy ebben is csak az enyém kivétel.
ha behuzom akuplungot semmi de kiengedett kuplungnál vlamai kis kerepelö hang jön ki a motorbol.
Semmit nem érezni de néha idegesit.

Ami nem tetszett még az az egyenesfutás föleg szeles idöben.

mivel én az jö öreg CBR 1000F emböl indultam ki ahoz képest az egyenesfutása szar.Himbilimbi jobra balra de amugy jo.

A váltoja 5 sebességes nem a legjobb a spadám és az 1000 F embe is jobb válto volt pedig mind2 joval régebbi.

Mindezek ellenére szeretem mert jo motor nincs vele baj és kis nosztalgi a a VT 250 es spadám után.

Tényleg jo nah:)

- Eddig semmi néha a kulcsot nemismeri fle de semmi jol megy remlem nem lesz baja.

Mégnem kelelt

igy második sem kellet:)

Fenntartási költség (8) Évjárat 2003
Előző motorja? Következő motorja?
Verdikt (7.4/10)

Honda