Motorok » Honda » Cbr 1000f 1989 (998)

Cbr 1000f 1989 (998)

Nagy brutális állat

Nah tehát CBR 1000F

Vt 250 es spadámrol ültem át egy 1000 F re:)

WOW szuper... minöségi váltás volt.

Ö már az SC 24 es es blokkal szerelt változatami lényegébne anyit tesz hogy nincsenek vele a azok a vezérmülánc gondok mint a 87-88 as modellekel.Magyarul aniyt tezs hogy már normálisan meg vna csinálva és nincsn zörgés.

Szuper motor téynleg 1 évig használtma azalatt semmi bajom nem volt vele egyzser sme rohadt le és mindig élvezetes volt memnni vele talán azért irom ezt mert elsö nagymotorom volt de téyleg jo megbizhato és enyi pénzért soha jobbat.

Nah d emost lássuk cska kicsit bövebben.
Uléspuzicio aráynlag jo nkem kényelmes volt bár vna kényelmesebb is :)
Szélvédelem elfogadhato és a futomü szeritnem hihetetlenül jo perzse ehhez figyelembe kell veni korát is 1990 ben járunk.

Válto tökéletes még 80ezer km el is olajat cska 1-max 2 decit eszik.Aztán amikor cseréltem benne olajat utána már nem evett olajat szal ez azt jelenti hogy amikor megvettme utána lecseréltem egykis idöre rá és akkor hiányzott a legutobbi cserénél már nem.Lehet az elözzö tulaj nem tett belel anyit:(

Nah mind1 fél europát bejártma vele hihetetlenül jo stabil robosztus motor.Persze nem ezzel fogjuk megdönteni a sebességrekordokat sem meg a gyorsulásit sem de 135Le szeritnem mindenre elég.Mostmár nem igy gondolom de azért téynleg jo.

Ami kritika lenne itt az az hogy eléggé nehéz enenkelenére nem fogyaszt sokat 5-6 körül.
Egyzser olaszországbna 3napig hagytma a napon 40 fokbn és utáan nem indult el.Valoszinu elpárolgott a benzin.
Pár perces szivatozás után beindult.
Hálisteenk nem merült le az aksi.

Tényleg jo motor akinek nincs sok pénze és jo megbizhato motort akakr vegye ezt.

HOgy miért váltma meg töle?

Mert elkezdett csörögni a vezérmülánc.Tudom hogy az eleén azt irtma hogy ez már az a tipus ahol nem kéne no de kérem 94eze km nél járunk.

Szoval odadadtma öcsémnek:)

- Semmi
- Eygszer beletörtem a kulcsot a zárba.

Nem volt rá szükség

még mindig nem:)

Fenntartási költség (10) Évjárat 1990
Előző motorja? Következő motorja?
Verdikt (8.4/10)

Honda