Nagy bálna, de szeretem
Nagyon sokat gondolkodtam milyen motort vegyek. Az M800-ast nagyon szerettem, de 2 fővel megpakolva nem bírta a hegymenetet... Na persze nem is erre tervezték!
Szóval a Varát megszerettem, mert azon kívül, hogy nagy "dög" nem tudok rá más rosszat mondani. Ezt a motort nem fogom soha "kimotorozni", megy, mint az őrült, sokszor a családra és motorosbalesetekre kell gondolnom, hogy ne húzzam tovább a gázt... Futómű, fék példásan teszi a dolgát, amióta ezzel gurulok úgy érzem "kisimultak" az utak kishazánkban, pedig nem...:-(( A döntögetésnél eddig még nem tudtam kihozni a sodrából, félelmetes, hogy a magasan lévő lábtartó lerakásánál sem érzi az ember: itt a vége!
A három dobozzal és egy tantáskával 2fő simán el tud menni egy két hetes túrára (ehhez persze kell 1-2 hosszabb túra ahol rájövünk mennyi fölösleges dolgot hoztunk el).
Azoknak ajánlom (175cm felett!!!) akik szeretnek hosszabb túrákra menni (sokszor ketten), leginkább az aszfaltot preferálják és kényelmesen szertenének utazni de kanyarvadászatra és izmos motorra is vágynak...
Szerintem ár-érték arányban a legjobb választás saját kategóriájában.
- semmi
Honda Debrecen