Motorok » Honda

HORNET 2011 CB 600 F

Modern-megbizhato, -elegendö

Alkudozom mar 2 eve a haverom Ducatijara, de nem enged.Veletlen olvastam a Honda hirdetest 800 Km-rel egy lanyka arulta a feher gepet,2000 Juroval olcsobban, leservizelve, gondoltam, OK, ezt megveszem.Aztan jöttek az utazasok, es az üleset atkoztam mar 50 Km utan a design nalam nem valt be, vagta a combomat. Magyarban athuzattattam,söt egy vad Yamaha stilusban (MT-01)egy piros csikot is bevarrattattam. Nem olyan lett ahogy elkepzeltem, de elmegy . Majd 10 000-nel servizelem ujra addig nyugi. Nyaron lemegyek vele Görögbe, mar többször motoroztam le raadasul egy kis 400-as XV-al:)is .Taskat nem szoktam cipelni, ehhez a Modellhez lehet oldalra venni, de nekem egy kis hatizsak Gummispannerrel felerösitva a hatso ülesre is megteszi.
Kaptam hozza egy Givi Koffert, de nagyon magasan van, idiotan nez ki,le is szereltem azonnal, nem fogom hasznalni. Motor prezis, megbizhato, erös, tökeletesen elegendö manapsag,gyorsul, jo a motorfek is, technikailag semmi kifogas . tetszik a Kipuff megodasa, es a Digitalis KM ora, mindent mutat ami kell, Annak különösen örülök, hogy 3 Km adatot tarol. Napi, a benzintankolast, es az összes megtettet.
Vettem egy szelvedö Plexi-t, de nem sokat er. 120-ig elviselhetö a sebesseg utana levisz a szel . Kisse elörehajolva kell ülni, ez faraszto, a V-Max lenyegesebben kenyelmesebb. 400 Km utan sem erzel ott faradsagot, es a szel is elviselhetöbb.(Elado)
Hornetnek Nagyon jo a Motor formaja, tetszetös megjelenesü. Megbizhato, rendkivül bevalt Modell. regebben volt mar CB 750-sem, a Becsi rendörsegtöl licitaltam-vettem. Az is tele volt kilometerrel, de ment, es müködött . CB-ket mar regota keszitik, ezert is valasztottam ezt a Hornetet.
Hatul a rendszamtartot leszereltem tul melyre lenyult, es vettem egy rövidet, sokkal vaganyabban nez ki igy .

- meg semmi

mindenemet en "szerelek". Elektronikat masra bizom, de mechanikus dolgok a kisujjamban vannak .

undefined

Fenntartási költség (10) Évjárat 2011