Motorok » Honda » Cbf 500 2004 (499)

Cbf 500 2004 (499)

Mindent kibír!

Nagyon tartós konstrukció,jól gyorsul,a vége 190km/h.Fogyasztás 3,8 és 5,5 között,a 3,8 az 80-as sebességnél értendő.A blokk nagyon nyomatékos,így nem kell állandóan pörgetni,mondjuk nálam kap rendesen ,de bírja.Legjobban a 120-at szereti ilyenkor 6000-es fordulaton van és innen még nagyon jól húz.Kár ,hogy már nem gyártják!Az egyik ismerősömnek cb500-a van ,ugyanez a blokk van benne ,több mint 152 ezer km-t futott de a motor bontatlan!

- Semmi hiba,most lesz esedékes a lánccsere.

Nyíregyháza Honda szerviz

Fenntartási költség (10) Évjárat 2005
Előző motorja? Következő motorja?
Verdikt (8.4/10)

Honda